MOOD = MARI BELAJAR =)

19 September 2011

:'{

salam peeps
oke aku ade beberapa situasi pelik
cemane kalau korang baik ngan sume orang ,,
korang hope korang bukanla orang yang sombong ,
so , korang pon layan la sume membe2 kn..
then ade lak yang salah anggap

#biasela mulut orang susah nak tutup#
and ade jugak antara membe korang tu yang sangkut ngan korang
#biasela ,salah anggap bila orang layan baik#
kalau sorang senang la nak settle , dahtu kalau lbeh ?
wohoo , complicated ohhh , #ayat bajet hot je,haha#
cemane pulak kalau dulu korang bukan la budak yang baik sangat
then korang cube untuk jadi lebih baik 

#biasela , masih mencari identiti la katekan#
tapi ade pulak yang suke nak perli2
perli sekali takpe lagi,dahtu kalau sampai 10juta kali??
macamla hati orang jahat takperlu dijaga !
halo , orang jahat pon manusia jugak la
#biasela marah kalau takde orang support#
dahtu cemane kalau asyik2 kena sembur je
down la wehh, boleh bawa maut woo .
oke aku dah habis .

p/s: bukan nak mengarut , nak tau je .
 sape2 kenal aku , pm aku cane nak settle
#biasela bertanya dalam blog , kalau fb public sangat#

11 comments:

  1. apebenda yg buat kau down tu kau tgalkan je.
    manusia mane bole hidop tertekan sgt , nanti lupe tuhan =)

    ReplyDelete
  2. bukan ke makin manusia tension ,
    makin dia egt tuhan ?

    ReplyDelete
  3. kalau tension sgt , kau pk masalah yg buat kau tension tu je kn ?? ala zai ,kau selalu ckp ngn aku 'relax, benda boleh settle' , so relax la , settle slow2 . oke?

    ReplyDelete
  4. mmg la oke , aku selagi boleh settle diam2 , aku settle diam2 la . bile aku nk tips aku kecoh sini jela . thanks bro =) ade benang x?

    ReplyDelete
  5. benang ? benang tebal untuk jarum nipis adela . nak try ?

    ReplyDelete
  6. kau pekakkan je tlga .
    mulut org mmg susah nk tutup ,
    tapi dh penat nnt dorg tutup gak
    klw berani , kau ckp jela kau hati kering
    kau buat hal kau dah la
    bukan nk suruh sombong , tp utk kbaikn ko gak

    ReplyDelete
  7. haha . benang ni tebal sikit drpd biasela bro ,
    eden torai laa .. thnks

    ReplyDelete
  8. kau tak perasan ke aku dah baik ? HAHA

    ReplyDelete
  9. ( -_-)"
    berat2 .. hahak .. tekejut gak masa berita tu tersebar .. tp sume da okay en? huhuk

    ReplyDelete